Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 11 noiembrie 2013

Supa de spanac

Ingrediente necesare pentru supa de spanac:


- 1 kg spanac
- o cana de pesmet
- 100 g margarina
- o lamaie
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru supa de spanac:



           Se opareste spanacul in apa clocotita, curatat si spalat bine in prealabil, apoi se scurge si se bate cu lingura de lemn pana se marunteste, dupa care se inabusa in margarina topita si infierbantata, peste care se toarna doua-trei linguri din zeama in care a fost oparit. Se adauga, putin cate putin, pesmetul, amestecand continuu, apoi, cand s-a incorporat complet, se stinge totul cu patru-cinci cani de apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in clocot la foc mic inca un sfert de ora, dupa care se potriveste gustul cu sare, piper si zeama de lamaie, adaugand si patrunjelul tocat.














Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu