Ingrediente necesare pentru supa de spanac:
- 1 kg spanac
- o cana de pesmet
- 100 g margarina
- o lamaie
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare pentru supa de spanac:
Se opareste spanacul in apa clocotita, curatat si spalat bine in prealabil, apoi se scurge si se bate cu lingura de lemn pana se marunteste, dupa care se inabusa in margarina topita si infierbantata, peste care se toarna doua-trei linguri din zeama in care a fost oparit. Se adauga, putin cate putin, pesmetul, amestecand continuu, apoi, cand s-a incorporat complet, se stinge totul cu patru-cinci cani de apa fierbinte. Se lasa sa fiarba in clocot la foc mic inca un sfert de ora, dupa care se potriveste gustul cu sare, piper si zeama de lamaie, adaugand si patrunjelul tocat.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu