Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 12 noiembrie 2013

Supa de zarzavat

Ingrediente necesare pentru supa de zarzavat:


- 2 legaturi de morcovi
- o legatura de pastarnac
- o legatura de radacini de patrunjel,
- o telina
- o ceapa
- o jumatate de cana de orez
- 4 rosii
- o lingura de bulion
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru supa de zarzavat:



             Zarzavatul se curata, sa spala, apoi se taie julienne si se fierbe in apa clocotita cu sare. Cand s-au inmuiat, se adauga orezul, fiert separat, precum si rosiile, oparite, curatate si date pe razatoare. Se mai lasa cateva clocote, apoi se potriveste de sare si piper, se mai lasa un clocot si se ia de pe foc. Se serveste cu verdeata tocata presarata in farfurii.









Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu