Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Piure de cartofi

Ingrediente necesare pentru piure de cartofi:


- 600 g cartofi
- o jumatate de cana de lapte
- 2 linguri de unt (sau margarina )
- o legatura de marar
- sare
-piper


Mod de preparare pentru piure de cartofi:



   Cartofii se curata, se spala, se taie in cuburi si se fierb in apa cu sare, apoi, cand s-au inmuiat foarte bine, se scurg si se zdrobesc cu dosul furculitei. Se adauga laptele cald si untul, amestecand energic, apoi se incorporeaza mararul, tocat foarte fin, se sareaza si se pipereaza dupa preferinta. Pentru ca piureul sa iasa mai pufos, se poate bate cu telul.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu