Ingrediente necesare pentru pilaf:
- o cana de orez - o ceapa - un morcov - 2 linguri de unt - 4 cani de supa de carne - sare - piper |
Mod de preparare pentru pilaf:
Ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, se caleste in unt incins, impreuna cu morcovul, taiat in rondele subtiri, apoi se stinge cu cateva linguri de supa de carne si se mai lasa la inabusit. Dupa aceea, se adauga orezul, ales si spalat in mai multe ape, lasandu-se aproximativ zece minute sa se inabuse impreuna, timp in care se amesteca mereu, sa nu se arda. Se toarna restul de supa si se amesteca, lasandu-se pana incepe sa clocoteasca, moment in care se caopera cratita si se da la cuptor, sa se fierba bine orezul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu