Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 12 noiembrie 2013

Iahnie de bame

Ingrediente necesare pentru iahnie de bame:


- 600 g bame
- o ceapa
- 4 linguri de ulei
- 2 linguri de bulion
- 1 l bors
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru iahnie de bame:



             Se da in clocot borsul si se oparesc in el bamele, curatate si spalate. Se lasa cateva minute, apoi se scot cu spumiera intr-o strecuratoare, lasandu-se sa se scurga. Dupa aceea, se presara cu sare si se pun intr-o tava, fara sa se atinga intre ele. Se caleste ceapa tocata in ulei, apoi se stinge cu bulionul dizolvat in putina apa. Se lasa cateva minute sa fiarba, apoi se pun bamele si se toarna apa fiarta cat sa le acopere. Se inabusa pe foc mic, pana se inmoaie bine bamele, apoi se presara sare, piper si patrunjel tocat.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu