Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 6 noiembrie 2013

Ciorba de urzici

Ingrediente necesare pentru ciorba de urzici:


- 500 g urzici
- o legatura de ceapa verde
- o ceapa uscata mica
- un morcov
- o telina
- 2 linguri de orez
- 2 linguri de ulei
- 500 ml zeama de varza
- o legatura de leustean
- sare


Mod de preparare pentru ciorba de urzici:



   Se curata ceapa uscata, morcovul si telina, se spala si se toaca marunt, apoi  se fierb in doi litri de apa clocotita, in care s-au adaugat uleiul si putina sare. Cand incep sa se inmoaie, se adauga urzicile, oparite si taiate fideluta, precum si ceapa verde, tocata marunt. Dupa inca un sfert de ora, se adauga orezul, fiert separat si scurs, turnand si zeama de varza, la randul ei fiarta separat. Se potriveste de sare, se mai lasa cateva clocote si se adauga leusteanul tocat, apoi se ia de pe foc.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu