Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole verde:
- 500 g fasole verde - o ceapa - 4 rosii - o lingura de bulion - o lingura de otet - o legatura de marar - o legatura de patrunjel - sare - piper |
Mod de preparare pentru ciorba de fasole verde:
Se curata pastaile de fasole, se spala, apoi se rup in cate doua-trei bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori, apoi se fierbe in apa cu putina sare. Cand s-a inmuiat, se adauga fasolea verde, apoi, dupa si aceasta e fiarta, se pun rosiile, oparite, curatate si date pe razatoare, impreuna cu bulionul, diluat cu putina apa. Se mai lasa cateva clocote, se potriveste de sare si piper, dupa care se ia de pe foc, presarandu-se marar si patrunjel, tocate fin.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu