Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole boabe:
- 400 g fasole - 4 rosii - o ceapa - un morcov - o telina - 4 catei de usturoi - 2 linguri de ulei - 2 lingurite de otet - o legatura de patrunjel - o legatura de leustean - sare - piper - cimbru |
Mod de preparare pentru ciorba de fasole boabe:
Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte intr-un vas cu apa rece. Dupa aceea, se scurge si se pune la fiert in apa clocotita. Se lasa pana da iar un clocot, apoi se arunca apa, iar fasolea se pune la fiert in alta apa, tot clocotita. Se schimba si aceasta, iar in ultima apa se adauga ceapa, morcovul si telina, taiate marunt, uleiul si un praf de cimbru. Dupa ce s-a inmuiat fasolea, se pun rosiile, oparite, curatate si date pe razatoare, usturoiul pisat, putin otet, sare si piper dupa gust. Se mai lasa doua-trei clocote, apoi se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata.
Recomadari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu