Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 6 noiembrie 2013

Ciorba taraneasca de legume

Ingrediente necesare pentru ciorba taraneasca de legume:


- 2 cartofi
- un dovlecel
- o ceapa
- un ardei gras
- un morcov
- o telina
- 100 g fasole verde
- 100 g mazare verde
- 4 rosii
- 2 linguri de bulion
- 2 linguri de ulei
- 500 ml bors
- o legatura de patrunjel
- o legatura de leustean
- sare
- piper


Mod de preparare pentru ciorba taraneasca de legume:



   Se toaca marunt ceapa, morcovul si telina, apoi se calesc in ulei incins si se sting cu o cana de supa de zarzavat, lasandu-se sa se inabuse. Cand s-au inmuiat, se adauga cartofii, taiati in cubulete, se completeaza cu supa de zarzavat pana la doi litri, apoi, cand si cartofii sunt fierti, se adauga fasolea verde si mazarea, fierte separat in apa cu sare, rosiile, oparite si decojite, apoi date pe razatoare, bulionul, diluat cu putina apa rece, borsul, fiert separat si strecurat, precum si sarea si piperul necesare. Dupa alte cateva clocote, se adauga leusteanul tocat si se ia de pe foc. Patrunjelul, tocat marunt, se presara in farfurii cand se serveste.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu