Ingrediente necesare pentru chiftelute din fasole:
- 200 g fasole boabe - o ceapa - 4 linguri de ulei - 2 linguri de faina - 4 catei de usturoi - o jumatate de franzela - sare - piper |
Mod de preparare pentru chiftelute din fasole:
Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte intr-un vas cu apa rece. Dupa aceea, se scurge si se pune la fiert in apa clocotita. Se lasa pana da iar in clocot, apoi se arunca apa, iar fasolea se pune la fiert in alta apa, tot clocotita. Se schimba si aceasta, in ultima apa adaugandu-se si un praf de sare. Cand s-a inmuiat bine, se scurge de zeama si se da prin sita. Se adauga la piureul obtinut ceapa tocata si usturoiul pisat, calite putin in ulei, miezul de paine inmuiat in apa, stors si maruntit, sare si piper. Se formeaza chiftelutele, se dau prin faina si se rumenesc in ulei.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu