Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 5 noiembrie 2013

Bors de loboda

Ingrediente necesare pentru bors de loboda:


- 1 kg loboda
- o legatura de ceapa verde
- o ceapa uscata
- un sfert de cana de orez
- 3 linguri de ulei
- 100 g smantana
- 500 ml bors
- sare
- piper


Mod de preparare pentru bors de loboda:



    Se toaca marunt ceapa verde si cea uscata, apoi se calesc in ulei. Cand a inceput sa se ingalbeneasca, se adauga loboda, taiata julienne, lasandu-se cateva minute sa se caleasca, apoi se toarna doi litri de apa fiarta. Orezul, ales si spalat, apoi scurs, se adauga la fiert, iar dupa ce s-a inmuiat, se torna borsul, fiert separat si curatat de spuma, un praf de sare si de piper, iar la sfarsit se drege cu smantana.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu