Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 31 octombrie 2013

Sos picant

Ingrediente necesare pentru sos picant:


- 300 g sos brun
- o ceapa
- 2 castraveti murati
- 2 linguri de unt
- o lingura de mustar
- o lingura de otet
- o ligura de vin
- sare
- piper


Mod de preparare pentru sos picant:



   Se pun la fiert ceapa, tocata marunt, otetul, mustarul si putin piper, lasandu-se pe foc cam un sfert de ora. Esenta rezultata se toarna in sosul brun, fierbandu-se impreuna alte zece minute, dupa care se strecoara si se toarna in sosiera peste castravetii curatati de coaja si de seminte si tocati marunt. Se adauga untul topit, sarea si vinul si se omogenizeaza. Se serveste cu rasol de porc sau de vita, limba.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu