Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 31 octombrie 2013

Sos de vin

Ingrediente necesare pentru sos de vin:


- 4 linguri de unt
- 2 linguri de faina
- o ceapa
- un morcov
- o telina
- o lingura bulion
- o jumatate de cana de vin alb
- o cana de supa de oase
- sare
- piper
- cimbru


Mod de preparare pentru sos de vin:



    Ceapa, tocata marunt, se caleste in unt impreuna cu zarzavatul, dat pe razatoare, apoi se adauga faina si bulionul, stingandu-se cu vinul si cu supa de oase. Se potriveste gustul cu sare, piper si cimbru si se lasa sa fiarba incet timp de o jumatate de ora.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu