Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 3 septembrie 2013

Marar in saramura

Ingrediente necesare pentru marar in saramura:


Pentru un borcan de 1 kg:

- 50 legaturi de marar
- 250 g sare


Mod de preparare pentru marar in saramura:


               Mararul se spala, se lasa la scurs, apoi se curata de coditele mai mari. Se umple borcanul cu marar cat incape, fara sa se indese, presarat cu sare. Dupa o zi, mararul se lasa, asa ca se umple din nou borcanul cu marar presarat cu sare. Se procedeaza la fel pana se pune tot mararul. Deasupra lui se pune o bucatica de lemn, care se preseaza pana ce zeama lasata de marar ajunge sa-l acopere. Cand se foloseste, se tine timp de cateva ore la desarat in apa rece.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu