Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 23 august 2013

Ciuperci conservate

Ingrediente necesare pentru ciuperci conservate:


Pentru un borcan de 5 kg:

- 5 kg ciuperci
- 2 lingurite de sare


Mod de preparare pentru ciuperci conservate:


            Ciupercile, alese dintre cele mici, sanatoase, albe, se spala in mai multe ape, dupa care se scot piciorusele, iar palariile se fierb intr-un vas cu doi litri de apa clocotita, in care s-a dizolvat sarea. Dupa ce se inmoaie, se scot, se scurg si se pun in borcan, iar peste ele se toarna apa fiarta, cat sa le acopere. Borcanul se leaga la gura si se sterilizeaza, fierbandu-se la bain-marie timp de o ora.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu