Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 22 august 2013

Ciorba norvegiana

Ingrediente necesare pentru ciorba norvegiana:


- 400 g peste (crap)
- 100 g costita
- 100 g ceapa
- 100 g morcovi
- 100 g telina
- 100 g ardei colorat
- 200 g cartofi
- 100 g smantana
- 1 ou
- sare


Ciorba norvegiana se prepara astfel:


            Tai costita in felii, apoi in bucati mai mici, pe care le pui in vasul pentru gatit, le lasi sa se topeasca si sa se rumeneasca putin, apoi le scoti. Cureti legumele, le speli si le tai fideluta, cu exceptia cartofului pe care il tai cubulete. Cureti pestele, il speli si il portionezi. In grasimea ramasa de la costita, calesti legumele, fara cartofi, pana se vor inmuia, apoi adaugi circa 1,5 l de apa si imediat pui cartofii. Cu 10 minute inainte ca preparatul sa fie gata, adaugi pestele, sarezi si reduci focul la minimum. Galbenusul il amesteci impreuna cu smantana, iar cand ciorba este gata, o dregi cu acest amestec. Servesti ciorba presarata cu bucatele de costita prajita.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu