Ingrediente necesare pentru supa cu galusti verzi:
- 500 spanac - 2 oua - 3 linguri faina - 1 lingura boia dulce - 1 morcov - 1 radacina patrunjel - 1 telina - 1 cartof - sare - piper |
Supa cu galusti verzi se prepara astfel:
Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si cartoful si le pui la fiert in apa cu sare. Speli spanacul, il fierbi in apa clocotita cu sare 5 minute, apoi il scurgi foarte bine si il pasezi. Amesteci piureul de spanac cu ouale, faina, boiaua, sare si piper dupa gust. Dupa ce au fiert radacinoasele, strecori zeama si o pui din nou la fiert. Cand clocoteste iei cate o lingurita din compozitia de spanac si dai drumul continutului in zeama care clocoteste, bine inteles dupa ce tragi oala de pe foc. Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic inca 5 minute.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu