Ingrediente necesare pentru supa-crema de ciuperci:
- 500 g ciuperci - 5 cartofi - 2 morcovi - 1 ceapa - 2 catei usturoi - 50 ml ulei - 1 lingura faina - 1 lingura pasta ardei - sare - 3 l apa - patrunjel |
Supa-crema de ciuperci se prepara astfel:
Cureti legumele si le pui la fiert impreuna cu ciupercile. Cand sunt fierte, pastrezi cateva ciuperci si restul le strecori (nu aruci apa), si le dai prin masina de tocat. Rumenesti faina in 2 linguri de ulei, adaugi apa in care au fiert legumele si amesteci repede pana incepe sa fiarba. Apoi adugi legumele pasate, pasta de ardei si sare si le mai fierbi 10 minute. O servesti fierbinte, presarata cu patrunjel verde si ciupercile oprite taiate pe lung.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu