Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 7 martie 2013

Martisoare

Ingrediente folosite pentru martisoare:


- 2 oua
- 8 linguri de zahar
- 1 pachet margarina
- 3 linguri apa
- 1 lingurita amoniac
- faina cat cuprinde
- colorant alimentar rosu

Mod de preparare pentru martisoare:


       Amesteci ouale cu zaharul, adaugi margarina inmuiata la temperatura camerei, apa, amoniacul stins si faina, pana se formeaza un aluat potrivit. Imparti compozitia in doua parti egale, iar in una adaugi colorant rosu. Lasi aluaturile la rece, apoi, din ambele aluaturi faci suluri subtiri si le impletesti cate 2, apoi le dai forma de fundite si le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le dai la cuptor si le lasi pana capata o culoare aurie.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu