Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 4 martie 2013

Praz umplut cu orez

Ingrediente necesare pentru praz umplut cu orez:


- 1,5 kg praz
- 300 g orez
- 1 ceapa
- 1 lingura faina
- sare
- 3 linguri bulion
- ulei

Mod de preparare pentru praz umplut cu orez:


            Cureti si tai prazul bucati de 5-6 cm lungime. Fiecarei bucati ii scoti miezul (si vei avea niste tuburi goale), il toci si-l pui la calit. Adaugi si orezul ales si spalat si stingi cu putina apa. Lasi 15 minute sa se umfle si adaugi prazul calit, sare si piper. Umpli fiecare tub de praz cu acest amestec si pui toate tuburile intr-o cratita. Calesti ceapa si dupa ce s-a aurit ii pui faina pe care o stingi cu bulionul desfacut in apa. Pui si maslinele si torni sosul peste praz. Dai cratita la cuptor pentru 15-20 minute.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu