Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 21 martie 2013

Pleurotus cu vin si smantana

Ingrediente necesare pentru pleurotus cu vin si smantana:


- 1/2 kg pleurotus
- 1/2 pahar vin alb
- 1/2 pahar ulei
- 10 cepe verzi
- 2 rosii
- 2-3 linguri smantana
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper

Mod de preparare pentru pleurotus cu vin si smantana: 


              Speli ciupercile si le tai feliute. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile. Le pui capac si lasi sa se inmoaie in zeama lor, pe foc mic. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai felii, le adaugi peste ciuperci impreuna cu patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Torni apoi vinul si fierbi mancarea la cuptor inca 15-20 de minute. La final adaugi smantana si potrivesti de sare.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu