Ingrediente necesare pentru pleurotus cu vin si smantana:
- 1/2 kg pleurotus
- 1/2 pahar vin alb
- 1/2 pahar ulei
- 10 cepe verzi
- 2 rosii
- 2-3 linguri smantana
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare pentru pleurotus cu vin si smantana:
Speli ciupercile si le tai feliute. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile. Le pui capac si lasi sa se inmoaie in zeama lor, pe foc mic. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai felii, le adaugi peste ciuperci impreuna cu patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Torni apoi vinul si fierbi mancarea la cuptor inca 15-20 de minute. La final adaugi smantana si potrivesti de sare.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu