Ingrediente necesare pentru ciuperci cu spanac:
- 1 kg ciuperci - 1/2 kg spanac - 1 ceapa - 150 g cascaval - 100 ml ulei - sare - piper - nucsoara - 1 lingura unt - 1 legatura verdeata |
Mod de preparare pentru ciuperci cu spanac:
Cureti spanacul, il speli, il oparesti in apa clocotita cu sare, il scurgi si-l toci. Speli ciupercile, le scoti piciorusele pe care le toci si le calesti impreuna cu ceapa tocata. Potrivesti de sare, piper si nucsoara si la final adaugi spanacul fiert si tocat si mai lasi pe foc mic 10-15 minute. Umpli cu aceasta compozitie ciupercile, le asezi intr-o tava unsa cu unt, razi peste ele cascavalul si le dai la cuptor pentru 30 de minute. Dupa ce le scoti din cuptor, le presari cu verdeata.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu