Ingrediente necesare pentru turnulete cu nuci si dulceata:
- 4 oua - 125 g zahar - 200 g nuca macinata - 300 g faina - 1 zahar vanilat - 1 praf de copt - 1 lingurita cacao - 1 esenta de rom - dulceata de coacaze rosii |
Mod de preparare pentru turnulete cu nuci si dulceata:
Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul, zaharul vanilat si mixezi pana obtii o compozitie de bezea. Bati galbenusurile cu putina apa minerala si cu esenta de rom si apoi le adaugi treptat in compozitia de albusuri. Adaugi nuca macinata, pudra de cacao, iar la sfarsit faina amestecata cu praf de copt, omogenizand bine compozitia. Pui amestecul obtinut in forme de briose unsa si le introduci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-35 de minute. Le lasi sa se raceasca, le scoti din forme, le decorezi cu dulceata de coacaze rosii si le servesti.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu