Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 6 februarie 2013

Tort cu frisca si ananas

Ingrediente folosite pentru tort cu frisca si ananas:


- 1 borcan dulceata (420 g)
- 1 cutie ananas
- 3 cani faina (650)
- 1 cana zahar
- 1 cana apa minerala
- 150 ml ulei
- 2 linguri cacao
- 2 lingurite amoniac


Mod de preparare pentru tort cu frisca si ananas:



           Freci bine dulceata cu zaharul, apa minerala si cacaua. Adaugi uleiul, amoniacul si faina pe rand. Il coci in tava unsa bine (cu ulei sau margarina vegetala). Pana se raceste, bati frisca vegetala. In ea pui ananasul taiat cubulete. O parte lasi pentru decorare. Dupa ce s-a racit blatul, il tai in doua, asezi frisca peste prima "foaie", apoi o pui pe a doua. Cu frisca lasata special pentru acest lucru, decorezi in functie de eveniment sau de imaginatie.











Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu