Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 13 februarie 2013

Piure de urzici

Ingrediente necesare pentru piure de urzici:


- 1 kg urzici
- 1 lingura faina
- sare
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei




Mod de preparare pentru piure de urzici:



           Alegi frunzele urzicilor si le speli in mai multe ape, pana sunt foarte curate. Le pui la fiert intr-un vas cu apa si sare. Fierte bine, le treci prin sita, sau le bati pe un capac de lemn. Le pui apoi pe foc din nou si le pui faina desfacuta in 2-3 linguri de zeama in care au fiert urzicile. Le bati bine pe foc pana cresc. Le aduci la masa fierbinti cu hrean ras, ceapa prajita in ulei si mamaliga.











Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu