Ingrediente folosite pentru ciorba de sfecla rosie:
- 2 sfecle rosii - 500 ml bors - 1 telina cu frunze - 2 cartofi - 1 ceapa - 2 morcovi - 3 l apa - ulei - sare - 2 frunze dafin - 1 legatura patrunjel |
Mod de preparare pentru ciorba de sfecla rosie:
Speli si cureti sfecla. O dai pe razatoare mica, apoi pui bors peste ea si lasi 10 minute dupa care o strecori. Sfecla o pui la fiert intr-un litru de apa. Separat speli si cureti morcovul, telina, ceapa. Le tai cubulete si le inabusi in putina apa cu frunze de telina taiate marunt. Dupa ce legumele au fiert, acresti ciorba cu borsul strecurat si fiert separat. Mai dai intr-un clocot, timp de 5 minute. Adaugi la final patrunjelul tocat marunt.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu