Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 4 februarie 2013

Ciorba de sfecla rosie

Ingrediente folosite pentru ciorba de sfecla rosie:


- 2 sfecle rosii
- 500 ml bors
- 1 telina cu frunze
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 3 l apa
- ulei
- sare
- 2 frunze dafin
- 1 legatura patrunjel


Mod de preparare pentru ciorba de sfecla rosie:



          Speli si cureti sfecla. O dai pe razatoare mica, apoi pui bors peste ea si lasi 10 minute dupa care o strecori. Sfecla o pui la fiert intr-un litru de apa. Separat speli si cureti morcovul, telina, ceapa. Le tai cubulete si le inabusi in putina apa cu frunze de telina taiate marunt. Dupa ce legumele au fiert, acresti ciorba cu borsul strecurat si fiert separat. Mai dai intr-un clocot, timp de 5 minute. Adaugi la final patrunjelul tocat marunt.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu