Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Pui umplut cu ciuperci

Ingrediente folosite pentru pui umplut cu ciuperci:


- 1 pui
- 1 kg ciuperci
- 3 cepe mijlocii
- 100 g pesmet
- 150 g cascaval
- 2-3 morcovi
- 2 ardei, 1 rosu, 1 verde
- 2-3 cartofi
- 50 ml ulei de masline
- 50 g unt
- 4-5 linguri vin alb
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru pui umplut cu ciuperci:


         Cureti de pielite puiul, il speli si il scurgi de apa. Dupa ce s-a scurs bine, il ungi in interior si in exterior cu unt, sare si piper. Pentru a fi fraged, il lasi la rece cat timp se pregateste umplutura de ciuperci. Cureti si speli ciupercile in cateva jeturi de apa, dupa aceea le scurgi. Le toci marunt si le pui la calit cu putin unt si ceapa taiata solzisori pana capata o culoare aramie. Lasi la racit si intre timp toci verdeata, razi cascavalul si pui pesmetul, sare si piper si amesteci bine. Scoti puiul de la rece si il umpli cu compozitia, il cosi cu o ata sau pui cateva scobitori. Asezi in tava puiul impreuna cu legumele taiate, sare, piper, uleiul si putina apa. Il stropesti din cand in cand cu sosul din tava. La sfarsit pui 4-5 linguri vin alb, 50 g unt si mai lasi 5-10 minute in cuptor.















Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu