Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 31 ianuarie 2013

Pateu de mazare uscata

Ingrediente necesare pentru pateu de mazare uscata:


- 1 cana mazare uscata
- 2 cepe mari
- 100 ml ulei
- 100 ml suc de rosii
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper


Pateu de mazare uscata se prepara asa:



       Lasi mazarea la inmuiat pentru 12 ore in apa rece. A doua zi o scurgi si o pui la fiert pentru 2 ore. Dupa ce a fiert o scurgi, si o pasezi cat este fierbinte iar pasta obtinuta o freci cu putin ulei. Pui sare dupa gust si adaugi ceapa tocata fin si calita. La sfarsit adaugi sucul de rosii si patrunjelul tocat si amesteci.











Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu