Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 27 iunie 2012

Compot de cirese

Ingredient folosite pentru compot de cirese:


- 2 kg cirese
- 600 g zahar
- 2 l apa

Mod de preparare pentru compot de cirese:


   Alegi cirese pietroase nepatate si bine coapte. Le speli si le pui in borcane de 800 ml, pana la jumatatea borcanelor. Umpli borcanele cu apa. Scurgi apa intr-un vas, in care adaugi cate 4 linguri zahar pentru fiecare borcan sau dupa gust. Fierbi siropul pana se dizolva zaharul. Torni siropul caldut peste cirese, infiletezi capacele si sterilizezi borcanele 1/2 ora. Lasi compotul de cirese sa se raceasca lent, borcanele fiind asezate in vasul in care au fiert.



Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu