Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 27 iunie 2012

Piersici conservate in sirop

Ingrediente folosite pentru piersici conservate in sirop:


- 1,5 kg piersici
- 600 g zahar

Mod de preparare pentru piersici conservate in sirop:


    Speli piersicile, le cureti de coaja, le tai in jumatati si le scoti samburii. Asezi bucatile de piersici in borcane de 720 ml, astfel incat sa umple 2/3 din volum. Repartizezi zaharul in borcane pe care le inchizi ermetic. Le sterilizezi 30 minute in cuptor. Dupa ce s-au racit complet, depozitezi piersicile conservate in sirop la racoare si intuneric.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu