Ingrediente necesare pentru rulouri de calcan pe legume:
- 4 fileuri de calcan Costiana - 1 ardei gras verde - 1 ardei gras rosu - 1 morcov mediu - 1 dovlecel mic - 100 g unt - 1 legatura marar - 1 ceapa medie - 3-4 catei usturoi - 1 lamaie - ulei masline - sare - piper |
Mod de preparare pentru rulouri de calcan pe legume:
Fileurile de calcan daca sunt mai mari le tai in jumatate, pe lung. Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust si le stropesti cu zeama de lamaie. Le rulezi cu grija si le prinzi cu o scobitoare. Ardeii grasi, morcovul si dovlecelul le tai sub forma de betisoare subtiri, iar ceapa si usturoiul le toci marunt, dupa care le pui la calit in putin ulei de masline incins. Adaugi morcovul si dovlecelul, pui putina apa si lasi acoperit, pe foc mic, pana se inmoaie putin morcovul. Adaugi ardeii grasi si potrivesti gustul de sare si piper. Daca doresti, poti pune si putina zeama de lamaie. Lasi pe foc pana cand legumele sunt patrunse. Dai deoparte si adaugi mararul taiat marunt. Intr-o tigaie, topesti untul si prajesti rulourile de calcan pe toate partile. Le scoti pe prosoape de hartie. Le servesti pe un platou, asezate peste legume.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu