Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 30 mai 2012

Pulpa de pui umpluta

Ingrediente folosite pentru pulpa de pui umpluta:

- 1 kg ciocanele de pui cu os
- 100 g piept de pui dezosat
- 70 ml smantana lichida
- 40 ml vin alb sec
- 50 g mazare
- 50 g morcovi
- 50 g telina
- sare
- piper

Pulpa de pui umpluta se prepara astfel:


   Scoti osul de la pulpa fara a sectiona carnea. Treci pieptul de pui prin masina de tocat. Adaugi smantana lichida, vinul alb, morcovul si telina tocate cubulete mici, mazarea, condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Umpli pulpa cu amestecul de legume si carne, pui folie de aluminiu imprejurul carnii, o asezi in tava si o introduci in cuptorul preincalzit la 170 grade C pentru 40 de minute. Desfaci folia si o lasi sa se rumeneasca putin.



Recomandari:
 
Reteta  Colac umplut cu legume si pui
Reteta  Scrob cu ceapa si urda 
Reteta  Frigarui aromate de pui 
Reteta  Placinta cu varza 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu