Ingrediente folosite pentru pulpa de pui umpluta:
- 1 kg ciocanele de pui cu os - 100 g piept de pui dezosat - 70 ml smantana lichida - 40 ml vin alb sec - 50 g mazare - 50 g morcovi - 50 g telina - sare - piper |
Pulpa de pui umpluta se prepara astfel:
Scoti osul de la pulpa fara a sectiona carnea. Treci pieptul de pui prin masina de tocat. Adaugi smantana lichida, vinul alb, morcovul si telina tocate cubulete mici, mazarea, condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Umpli pulpa cu amestecul de legume si carne, pui folie de aluminiu imprejurul carnii, o asezi in tava si o introduci in cuptorul preincalzit la 170 grade C pentru 40 de minute. Desfaci folia si o lasi sa se rumeneasca putin.
Recomandari:
Reteta Scrob cu ceapa si urda
Reteta Frigarui aromate de pui
Reteta Placinta cu varza
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu