Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 29 mai 2012

Rulouri cu ciuperci

Ingrediente necesare pentru rulouri cu ciuperci:

- 600 g pulpa de vitel
- 150 g ciuperci
- 50 g sunca de pui
- 100 g cascaval
- 2 cepe
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 2 linguri unt
- 2 linguri pasta de tomate
- 300 ml supa de vita
- delikat
- piper
- nucsoara
- coriandru

Mod de preparare pentru rulouri cu ciuperci:


   Speli pulpa de vitel, o usuci si o tai in patru felii. Le bati cu un ciocan de snitele pe ambele parti si le presari cu Delikat si restul condimentelor. Pui la cuptor ceapa tocata marunt, ciupercile si sunca de pui taiate felii intr-un vas uns cu putin unt, pana se inmoaie, dupa care le lasi sa se raceasca. Amesteci compozitia de ciuperci cu cascavalul ras si patrunjelul verde tocat marunt si mai adaugi condimente uscate si piper, daca mai este cazul. Ungi bucatile de carne cu pasta de tomate si pui pe fiecare compozitie de ciuperci. Rulezi strans, prinzand capetele, si le asezi intr-un vas termorezistent uns cu putin unt. Torni supa peste rulouri, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptorul preincalzit pentru 50 de minute. Scoti folia si mai lasi sa se rumeneasca 20 de minute. Servesti rulourile cu ciuperci cu legume fierte.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu