Ingrediente necesare pentru rulouri cu ciuperci:
- 600 g pulpa de vitel - 150 g ciuperci - 50 g sunca de pui - 100 g cascaval - 2 cepe - 1/2 legatura patrunjel verde - 2 linguri unt - 2 linguri pasta de tomate - 300 ml supa de vita - delikat - piper - nucsoara - coriandru |
Mod de preparare pentru rulouri cu ciuperci:
Speli pulpa de vitel, o usuci si o tai in patru felii. Le bati cu un ciocan de snitele pe ambele parti si le presari cu Delikat si restul condimentelor. Pui la cuptor ceapa tocata marunt, ciupercile si sunca de pui taiate felii intr-un vas uns cu putin unt, pana se inmoaie, dupa care le lasi sa se raceasca. Amesteci compozitia de ciuperci cu cascavalul ras si patrunjelul verde tocat marunt si mai adaugi condimente uscate si piper, daca mai este cazul. Ungi bucatile de carne cu pasta de tomate si pui pe fiecare compozitie de ciuperci. Rulezi strans, prinzand capetele, si le asezi intr-un vas termorezistent uns cu putin unt. Torni supa peste rulouri, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptorul preincalzit pentru 50 de minute. Scoti folia si mai lasi sa se rumeneasca 20 de minute. Servesti rulourile cu ciuperci cu legume fierte.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu