Ingrediente necesare pentru carne de vitel cu legume:
- 400 g carne de vitel - 1 ceapa - 2 catei de usturoi - 2 morcovi - 2 ardei grasi - 1 broccoli mic - 5-6 teci de fasole verde din conserva - 3 linguri ulei - 5 linguri suc de rosii - 200 g orez pentru garnitura - Delikat - rozmarin - piper Pentru sosul marinat: - 6 linguri soia - 1 lingurita zahar - 3 linguri ulei - 1 lingura ghimbir proaspat ras |
Mod de preparare pentru carne de vitel cu legume:
Amesteci, intr-un castron mare, ingredientele pentru sosul marinat, tai carnea bucatele potrivite, le introduci in sos si le lasi la marinat peste noapte. Asezi carnea cu tot cu sosul marinat(dar strecurat) intr-un vas termorezistent, pui si doua linguri de ulei, putina apa, acoperi cu folie de aluminiu si il introduci in cuptorul preincalzit pentru 45-50 de minute. Adaugi legumele taiate dupa preferinta, presari Delikat, rozmarin si piper, dupa gust, sucul de rosii, amesteci si mai lasi in cuptor inca 30 de minute, pana cand legumele se inmoaie. Separat, fierbi orezul in apa cu Delikat si o lingura de ulei, il strecori si il servesti alaturi de legume si carne.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu