Ingrediente necesare pentru risotto cu ciuperci de padure:
- 400 g orez cu bob lung - 800 ml supa de pui - 2 cepe - 300 g ciuperci de padure congelate - 5 catei de usturoi - 4 linguri ulei de masline - 1 legatura patrunjel verde - sare - piper |
Mod de preparare pentru risotto cu ciuperci de padure:
Pui la fiert intr-o cratita ciupercile taiate felii pentru 15-20 minute, dupa care le scoti si le lasi sa se raceasca.Tai ceapa si usturoiul marunt si le calesti putin in uleiul de masline incins. Adaugi orezul si amesteci bine. Pui supa si lasi sa fiarba, la foc mic, circa 15-20 minute. Cand orezul este aproape fiert, adaugi ciupercile si patrunjelul tocat marunt, dupa care condimentezi cu sare si piper, dupa gust.Risotto cu ciuperci de padure il mai lasi cinci minute si opresti focul, acoperi cu un capac si astepti cinci minute inainte sa-l servesti.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu