Ingrediente necesare pentru omleta pascala:
- 10 oua - 100 g crenvusti vienezi - 100 g carnaciori - 100 g carnati uscati cu piper - 100 g cascaval clasic - 100 g telemea - 50 ml lapte - 100 g spaghete - 100 g unt - 1 ardei rosu - 1 ardei verde - 1 ardei galben - sare - piper - patrunjel |
Omleta pascala se prepara astfel:
Taiem toti ardeii felii mari si apoi ii punem la copt pe gratar, presarandu-i cu putina sare. Concomitent, fierbem spaghetele, dupa ce in prealabil le-am rupt in trei. Dupa ce au fiert, le scurgem, le punem intr-un bol si adaugam peste ele telemeaua si cascaval rase. Turnam laptele, amestecam pana se incororeaza, apoi adaugam ardeii copti taiati cubulete. Carnatii ii taiem bucati lungi, ii frigem putin pe gratar, apoi ii taiem felii si ii amestecam in compozitia cu spaghete impreuna cu patrunjelul tocat marunt. Topim untul intr-o tigaie mai inalta si il adaugam in bol. Batem ouale, le turnam peste compozitie, condimentam cu sare si piper, dupa gust si amestecam bine. Turnam amestecul in tigaia in care a fost topit untul, asteptam pana prinde coaja si apoi la intoarcem in tigaie. Servim omleta pascala calda.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu