Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 8 februarie 2012

Verdeata uscata

Ingrediente pentru verdeata uscata:

- 10 legaturi de marar
- 10 legaturi de patrunjel
- 10 legaturi de leustean

Mod de preparare pentru verdeata uscata:

   Verdeata, fara a fi curatata sau spalata , se leaga cu o sfoara si se lasa sa stea timp de cateva zile intr-un loc uscat, dar fara a intra in contact cu soarele. Cand s-a uscat, se introduce intr-un saculet din panza subtire si se agata de un cui, in camara. Se pastreaza verdeturile separate unele de altele. Cantitatile sunt orientative, putandu-se pune verdeata la uscat in orice cantitate, in functie de necesitati.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu