Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 8 februarie 2012

Bulion din ardei gras

Ingrediente pentru bulion din ardei gras:

Pentru un borcan de 1 kg:
- 2 kg ardei grasi rosii
- o lingura de sare
- o lingura de ulei

Mod de preparare pentru bulion din ardei gras:


   Ardeii, alesi dintre cei mai copi, se spala, apoi se taie, pe lungime, in cate doua bucati, eliminand cotoarele si semintele, apoi se fierb timp de o ora intr-o oala de inox. Dupa aceea, se trec prin sita, iar pasta rezultata se pune din nou la fiert, lasandu-se sa scada si sa se ingroase. Cand sunt aproape gata, se adauga sarea, dizolvata in putina apa fierbinte. Se toarna in borcan, apoi se astupa cu capacul sau se leaga cu celofan. Ca sa nu prinda mucegai in timp, bulionul din ardei gras se toarna deasupra o lingura de ulei.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu