Ingrediente pentru supa de gaina cu taitei:
>
- 500 g carne de gaina - o ceapa - un morcov - o radacina de pantrunjel - un pastarnac - o telina - 4 linguri de faina - un ou - o legatura de patrunjel - sare - piper |
Mod de preparare pentru supa de gaina cu taitei:
Se curata si se spala carnea, se transeaza si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se spumeaza, se adauga ceapa si zarzavatul, curatate, spalate si tocate marunt. In momentul in care sunt fierte suficient, se scot, iar supa se strecoara. Intre timp, se amesteca faina cu oul si putina sare, framantand un aluat care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie din ea fasii lungi si inguste, care se pun la fiert in supa strecurata. Supa de gaina cu taitei se potriveste de sare si piper, se presara patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu