Ingrediente pentru crap cu sos de vin:
- 600g crap - o ceapa mica - 200g arpagic - 400g ciuperci - 4 linguri de unt - o jumatate de cana de vin rosu - 4 linguri de ulei - o legatura de patrunjel - sare - piper |
Mod de preparare pentru crap cu sos de vin:
Pestele, curatat, spalat si taiat in bucati, se presara cu sare si se rumeneste in ulei, apoi se scoate, iar in locul lui se prajeste ceapa, tocata marunt, adaugad arpagicul si putin piper. Ciupercile se taie in cuburi mai mari si se inabuse in unt. Se amesteca toate aceste ingrediente intr-o tava, se asaza deasupra bucatile de peste, care se stropesc cu vinul rosu, apoi se da tava la cuptor 15-20 de minute.Dupa 20 minute se scoate din cuptor si se serveste deliciosul crap cu sos de vin.
Recomandari:
Reteta Crap umplut cu orez Reteta Crap portughez
Reteta Pui de tara pe pat de legume
Reteta Orez cu legume si pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu