Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 17 noiembrie 2011

Crap cu sos de vin

Ingrediente pentru crap cu sos de vin:


- 600g crap 
- o ceapa mica
- 200g arpagic
- 400g ciuperci
- 4 linguri de unt
- o jumatate de cana de vin rosu
- 4 linguri de ulei
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru crap cu sos de vin:


    Pestele, curatat, spalat si taiat in bucati, se presara cu sare si se rumeneste in ulei, apoi se scoate, iar in locul lui se prajeste ceapa, tocata marunt, adaugad arpagicul si putin piper. Ciupercile se taie in cuburi mai mari si se inabuse in unt. Se amesteca toate aceste ingrediente intr-o tava, se asaza deasupra bucatile de peste, care se stropesc cu vinul rosu, apoi se da tava la cuptor 15-20 de minute.Dupa 20 minute se scoate din cuptor si se serveste deliciosul crap cu sos de vin.



Recomandari:

Reteta  Crap umplut cu orez 
Reteta  Crap portughez 
Reteta  Pui de tara pe pat de legume 
Reteta  Orez cu legume si pui 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu