Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 17 noiembrie 2011

Gordon bleu

Ingrediente pentru gordon bleu:


- 400g pulpa de porc
- 200g sunca presata
- 200g cascaval
- o jumatate de cana de suc de rosii
- 4 linguri de ulei
- 2 linguri de faina
- 2 oua
- 4 linguri de pesmet
- sare
- piper

Mod de preparare pentru gordon bleu:  


    Carnea se taie in patru felii aproximativ egale, care se bat cu ciocanul pentru fragezire, se presara cu sare si piper si se inmoaie putin in sucul de rosii. Peste fiecare felie de carne se pune, pana la jumatate, cate o felie de cascaval, apoi, peste felia de cascaval se asaza o felie de sunca. Se indoaie cealalta jumatate a feliei de carne, asfel incat sa vina peste sunca. Se trec bucatile de carne asfel preparate prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc uniform in ulei. Gordon bleu se poate servi cu garnitura de cartofi.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu