Ingrediente pentru gordon bleu:
- 400g pulpa de porc - 200g sunca presata - 200g cascaval - o jumatate de cana de suc de rosii - 4 linguri de ulei - 2 linguri de faina - 2 oua - 4 linguri de pesmet - sare - piper |
Mod de preparare pentru gordon bleu:
Carnea se taie in patru felii aproximativ egale, care se bat cu ciocanul pentru fragezire, se presara cu sare si piper si se inmoaie putin in sucul de rosii. Peste fiecare felie de carne se pune, pana la jumatate, cate o felie de cascaval, apoi, peste felia de cascaval se asaza o felie de sunca. Se indoaie cealalta jumatate a feliei de carne, asfel incat sa vina peste sunca. Se trec bucatile de carne asfel preparate prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc uniform in ulei. Gordon bleu se poate servi cu garnitura de cartofi.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu