Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 8 martie 2013

Sufleu de urzici

Ingrediente necesare pentru sufleu de urzici:


- 800 g urzici
- 100 g unt
- 4 oua
- 200 ml lapte
- 70 g faina
- sare
- piper

Mod de preparare pentru sufleu de urzici:


        Cureti urzicile si le speli foarte bine, in mai multe ape. Le fierbi in apa cu sare aproximativ 8 minute, dupa care le strecori si le treci prin sita. Intr-o tigaie pui untul sa se topeasca, adaugi faina pe care o amesteci repede, tragi tigaia de pe foc si torni laptele amestecand energic ca sa se desfaca faina in lapte. Il mai dai intr-un clocot si dupa ce se raceste il adaugi in piureul de urzici. Incorporezi galbenusurile, potrivesti de sare si piper si la final pui albusurile batute spuma. Torni amestecul intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet si-l dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc iute.








Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu