Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 4 februarie 2013

Sufleu de conopida

Ingrediente necesare pentru sufleu de conopida:


- 250 g paste
- 1 ceapa
- 4 bucati piept de pui
- 500 g conopida
- 200 g ciuperci
- 1 conserva rosii in suc propriu
- 100 g unt
- 2 linguri faina
- 50 ml lapte
- 3 linguri mustar
- 50 g cascaval ras


Mod de preparare pentru sufleu de conopida:



          Fierbi pastele in apa sarata, dupa aceea le clatesti cu apa rece si le lasi sa se scurga. La fel procedezi si cu bucatelele de conopida, pe care le lasi sa fiarba circa 10 minute. Pieptul de pui il tai fasii sau cubulete, il ungi cu putin mustar si lasi la marinat, la rece cam 30 de minute. Cureti, speli si toci ceapa marunt, o calesti in 50 g unt, adaugi carnea de pui. Incorporezi ciupercile, conserva de rosii si amesteci continuu, pana obtii un sos consistent. Separat, din untul ramas, faina si putin lapte, prepari un sos bechamel. Intr-o tava termorezistenta, ungi cu putin unt si asezi un strat de paste, sosul bechamel amestecul de carne cu ciuperci, imprastii buchetele de conopida. Repeti operatiunea pana termini ingredientele, iar ultimul strat sa fie cel al sosului bechamel. Razi cascavalul si introduci tava in cuptor, pentru circa 30 de minute.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu