Ingrediente folosite pentru mancare de inimioare cu ciuperci:
- 1 kg inimioare si pipote de pui - 200 g ciuperci - 2 linguri bulion - 1 ceapa mica - 100 ml vin - 2 foi de dafin - ulei |
Mod de preparare pentru mancare de inimioare cu ciuperci:
Cureti inimioarele si pipotele, le pui la fiert in apa cu o lingurita de otet, pana se fierb pe jumatate. Intre timp rumenesti in ulei ceapa curatata, spalata si tocata merunt impreuna cu ciupercile. Amesteci continuu cu o lingura de lemn, circa 10 minute. Adaugi inimioarele si pipotele scurse din apa in care au fiert, apoi pui bulionul, foile de dafin si vinul. Lasi sa fiarba 15 minute pana se obtine o mancare cu sos mai scazut. Mancarea de inimioare cu ciuperci se poate servi cu piure de cartofi sau cartofi prajiti.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu