Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 29 mai 2012

Carne de vitel cu legume

Ingrediente necesare pentru carne de vitel cu legume:

- 400 g carne de vitel
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 morcovi
- 2 ardei grasi
- 1 broccoli mic
- 5-6 teci de fasole verde din conserva
- 3 linguri ulei
- 5 linguri suc de rosii
- 200 g orez pentru garnitura
- Delikat
- rozmarin
- piper

Pentru sosul marinat:

- 6 linguri soia
- 1 lingurita zahar
- 3 linguri ulei
- 1 lingura ghimbir proaspat ras

Mod de preparare pentru carne de vitel cu legume:


   Amesteci, intr-un castron mare, ingredientele pentru sosul marinat, tai carnea bucatele potrivite, le introduci in sos si le lasi la marinat peste noapte. Asezi carnea cu tot cu sosul marinat(dar strecurat) intr-un vas termorezistent, pui si doua linguri de ulei, putina apa, acoperi cu folie de aluminiu si il introduci in cuptorul preincalzit pentru 45-50 de minute. Adaugi legumele taiate dupa preferinta, presari Delikat, rozmarin si piper, dupa gust, sucul de rosii, amesteci si mai lasi in cuptor inca 30 de minute, pana cand legumele se inmoaie. Separat, fierbi orezul in apa cu Delikat si o lingura de ulei, il strecori si il servesti alaturi de legume si carne.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu