Ingrediente folosite pentru paste cu soia si sos de rosii:
- 500 g paste - 1 pachet de soia granule - 1 lingurita condimente - 1 ceapa - 2 morcovi - 1 telina mica - 2-3 linguri pasta de rosii - 1 catel de usturoi - sare - piper - 1 gogosar din otet pentru ornat - ulei |
Mod de preparare pentru paste cu soia si sos de rosii:
Pui la fiert o oala cu apa si condiment si cand da in clocot adaugi soia si o lasi sa fiarba 30 minute. Separat, fierbi pastele in apa cu sare aproximativ 10 minute, dupa care le strecori si le treci printr-un jet de apa rece. Dupa ce a fiert soia, o strecori si o lasi deoparte. Cureti ceapa, morcovul si telina, tai ceapa marunt si dai morcovul si telina pe razatoare, apoi le pui sa se caleasca in ulei. Cand s-au inmuiat toate legumele adaugi pasta de rosii, usturoiul pisat, soia scursa bine, sare, piper. Le mai fierbi impreuna 15-20 minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn, ca sa nu se prinda de cratita. Asezi apoi pe un platou pastele cu soia si sos de rosii si decorezi cu ineluse de gogosar din otet.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu