Ingrediente necesare pentru pizza cu piept de pui si ciuperci:
- 2 cani de faina - un ou - o cana de lapte - 20 g drojdie - 400 g piept de pui - o ceapa - 2 linguri de bulion - 4 linguri de unt - 50 g cascaval - sare - piper |
Mod de preparare pentru pizza cu piept de pui si ciuperci:
Se dizolva drojdia in laptele putin incalzit, apoi se amesteca intr-un castron adanc cu faina si cu oul, se adauga putina sare, se omogenizeaza si se lasa la crescut, acoperind castronul cu un servet. Pieptul de pui se curata de piele si se dezoseaza, apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aceea, se taie in cubulete. Ceapa tocata se caleste in doua linguri de unt, apoi se stinge cu bulion, dizolvat in putina apa. Se potriveste de sare si piper si se continua fierberea inca vreo cinci minute, amestecand mereu. Se unge forma de pizza cu untul ramas se intinde blatul, iar peste el se toarna sosul si se pun bucatelele de piept. Se presara si cascavalul, dat prin razatoare, apoi pizza cu piept de pui si ciuperci se da la cuptor.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu