Ingrediente pentru paste cu masline:
- 1/2 kg melcisori sau taietei lati - 1 ceasca masline negre - 1 ceapa tocata - 1/2 ceasca ulei - 1 lingura pasta de ardei - 5-6 rosii din conserva - 1/2 ceasca vin alb - sare - piper - 1 legatura verdeata |
Mod de preparare pentru paste cu masline:
Scoti samburii maslinelor, le pui in apa rece, le fierbi 5 minute si le strecori. Calesti apoi ceapa in ulei pana se aureste, apoi adaugi pasta de ardei, rosiile taiate marunt, vinul alb si le fierbi 15 minute. Potrivesti de sare si piper si catre sfarsit pui si maslinele. Fierbi pastele separat in apa cu sare, apoi le strecori, le rastorni pe platou si le garnisesti cu sosul cu masline. Pastele cu masline le mananci fiebinti, presarate cu verdeata tocata.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu