Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 13 ianuarie 2012

Sos de rosii

Ingrediente pentru sos de rosii:

- 500 g rosii
- 2 linguri de ulei
- o lingura de faina
- o lingura de zahar
- sare
- piper

Mod de preparare pentru sos de rosii:


    Se oparesc rosiile in apa clocotita, dupa care se decojesc si se dau pe razatoare, indepartand semintele. Se fierb pe foc mic timp de un sfert de ora, apoi se paseaza. Faina se caleste in ulei si se stinge cu sucul obtinut de la rosii, se potriveste gustul de zahar, sare si piper si se continua fierberea pana cand sosul de rosii capata consistenta. Se serveste cu paste, fripturi inabusite sau legume sotate.



Recomandari: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu