Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 10 aprilie 2014

Pastrama de miel

Ingrediente necesare pentru pastrama de miel:


- 1 kg carne de miel
- 100 ml vin alb
- 3-4 foi de dafin
- 1 lingura boabe piper
- 200 g pasta de tomate
- 2 si 1/2 capatani de usturoi
- sare
- piper
- busuioc
- maghiran

Mod de preparare pentru pastrama de miel:



            Speli carnea de miel si o portionezi. Cureti usturoiul, il pisezi si il amesteci cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc, si maghiran dupa gust. Pui carnea in baitul pregatit si o lasi la rece pentru 3 zile. O scoti apoi si o  frigi pe gratar.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu